Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Perho

Tai Perhonen, Punk-Perho, Perho-äiti, Perho-täti...

Eipä niitä sitten ollutkaan niin paljoa. 

Moikka! Mä oon Perho, mutta on mut joskus tavannut netissä myös nimimerkeillä Täplä ja Vanessa. Oon syntynyt 28.11. vuonna nakki ja muusi. Olen horoskoopiltani jousimie. Sukupuoleltani mä oon nainen. Mulla on vaaleanruskeet hiukset, mutta niissä on luonnollinen vaaleampi raita vasemalla puolella mun kasvoja. Tykkään pukeautua farkkuihin ja verkkareihin, ja saa olla ihmeissään jos mulla ei oo päällä hupparia. 

Eläimet on aina ollu tärkeitä mun elämässä, ja tällähetkellä meillä on kotona kaksi kissaa, joista toinen odottaa pentuja. Me kasvatetaan perheen voimin ocicatteja kasvatusnimellä Vinkeä, pääset tästä rotuyhdistyksen sivuille tutustumaan pieneen villikissaan rotuna. Myös koirat on lähellä sydäntä. Mun lancashire heelernarttu asustaa nykyään muualla, mutta pääsen aina välillä käymään sen kanssa lenkillä ja touhuamaan muutakin. Hevoset kuuluu mun viikottaiseen arkeen kun käyn keskiviikkoisin ratsastustunneilla. 

Mä harrastan partiota, kuoroa ja ratsastusta, mutta epävirallisina harrastuksina löytyy myös kirjoittaminen, piirtäminen, lukeminen, roolipelaaminen sekä ompelu. Mun musiikkimaku on laaja, musiikki mitä kuuntelen riippuu ihan fiiliksestä. Kirjoja mä len ihan äärestä laitaan, mutta fantasia on aina ollut lähellä sydäntä. Sen takia viikottaiset retket pyörällä kirjastoon on ihan tavallisia, jos siis en ole jumahtanut koneelle kirjoittamaan tai koodaamaan. Opiskelen vapaa-ajalla koodaamista, tavoitteena osata joskus mahdollisimman monta koodityyppiä. 

Jos rupeaa tutkimaan, löytää mut monista paikoista. Eniten pyörin ehkä virtuaalihevospiireissä, tai ainakin vietän siellä eniten aikaa. En rupea sivujani nyt mainostamaan, mutta omistukseeni kuuluu kaksi ravitallia, ja piirretty ponitalli. Roolipelisivustojenkin sopukoista minut voi löytää. Pääosin olen ollut liittyneenä Soturikissat-aiheisissa roolipeleissä, mutta on sitä tullut oltua myös muutamassa susiroolipelissäkin. Olen yhden roolipelin ylläpitäjänä. olen ehkä myös palailemassa pikkuhiljaa virtuaalikoirien puolelle, mutta siitä en lupaa mitään. Tarkoituksena olisi saada herätettyä yksi vanha kennel.

Tuu rohkeasti moikkaamaan chatissa, en mä pure!

Firefly Pointer 2
©2018 Verilehti - suntuubi.com