Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VIIKSI

...tai Viiski, Viksi, Viski, Viiksutin, Viirihiiri, Villasukka, Vinski, Viiksivallu, Viiksimato, Viiksuli, Viiksiläinen, ...

Jos vaikka lopetamme lempinimien luettelun ennen kuin se ehtii alkaakaan. Olen Viiksi, toinen Verilehden ylläpitäjistä. Olen yhä koulua käyvä, elämäänsä kirjoittamiseen tuhlaava tyttönen Lapin rajan yläpuolelta. 

Olet saattanut törmätä minuun jossain chatissa aiemminkin. Tai sitten minä olen törmännyt sinuun chatteja stalkkiessani. Mutta älkää peljätkö, sillä vaikka olenkin kova stalkkimaan chatteja, tungen itseni niihin höpöttämään vasta, kun olen stalkkinut niitä vähintään vuoden tai jos paikalla on tuttuja.

Olen liikkunut Suntuubin ihmeellisessä maailmassa aina vuodesta 2016 lähtien. Jos ihan tarkkoja ollaan, päivämäärä oli 9.9.2016 ja kellonaika, jona ensimmäisen hakemukseni lähetin, taisi olla klo. 20:45 tai jotain? Ja kaiken tämän ajan jälkeen en osaa vieläkään kuvailla tarinoissani tarpeeksi. Siitä saavat ylläpitäjät huomautella joka ikinen kerta kun kirjoitan tarinan (jota ei siis tapahdu kovin usein (köh köh)). Jokin pieni ääni sisälläni on aina sanonut, että haluan ylläpitää roolipeliä ja päästä mäkättämään roolipelaajille samoista asioista kuin minulle on mäkätetty, ja kiitos Perhon (jonka idea Verilehti alunperin siis oli) sain vihdoin ja viimein mahdollisuuden. Ja kun sivut luotiin 31.12.2017 melkein puolen yön aikaan, istuin sitten seuraavat viisi päivää koneella sivuja luoden ja muokaten. 

Asiasta kukkaruukkuun: vapaa-ajallani istun kotonani lukemassa, kirjoittamassa, piirtämässä tai notkumassa täällä. Sen lisäksi ratsastan, näyttelen, soitan pianoa ja käyn musiikin teoriassa. Kaikesta huolimatta olen laiska pötkö joka tykkää makoilla sohvalla ja syödä pakastemarjoja.

Jos ihan rehellisiä ollaan... tykkään kirjoista (Waaau). Olen lukenut kaikki suomennetut Soturikissat, kaikki Harry Potterit, suunnilleen puolet Narniasta (Wielä työn alla) ja hirvittävän monia yksittäisiä kirjoja. Joitain kirjoja luen nopeammin ja joitain hitaammin riippuen siitä, kuinka kiinnostava juoni on.

Jos näet minun puhuvan chatissa Ilmavaivasta, älä säikähdä. Se on vain nimitys, jolla kutsun lihavaa maatiaiskissaani. Nimi juontaa juurensa johonkin vanhaan pärinäkeskusteluun jossakin chatissa, enkä enää edes muista, kenen kanssa sen keskustelun kävin.

Olen kaiketi avoin persoona (???) ja tykkään jutella kaikkien kanssa (tai siis jos kyse on chat-keskusteluista. Smalltalkeissa en ole niinkään hyvä.). Joidenkin mukaan osaan kuulemma vaikuttaa asialliseltakin, joten olettakaamme että asiallinen puoliskoni on se osa, joka hyppää uusiin chatteihin sanomalla "Hyvää päivää.", ja siihen se sitten jääkin (???).

Onko sinulla asiaa pelkästään minulle? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen viiksithecat@gmail.com. Jos tuonne alkaa kuitenkin ilmestyä hirveästi roskapostia ja spämmiä... Annan eston. Eikös se Gmail olekin kätevä?

Terveisin Viiksi.

Firefly Pointer 2
©2018 Verilehti - suntuubi.com