Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mukaan?

Oletko liittymässä Verilehden joukkoihin? Vai kurkisteletko kenties vain, onko hakemuksia tullut paljonkin..? No, joka tapauksessa, täällä hoituu liittyminen! Suosittelemme aluksi tutustumaan infoon!

Oletko varmasti lukenut hyvin säännöt? Oletko varmasti sisäistänyt kaiken? Jos vastauksesi on ei, palaa toki sääntöjen pariin, mutta jos vastauksesi on kyllä, ole hyvä ja käy hakemuksesi kimppuun!

Hakemus

Vieraskirjan Nimi-kohtaan kirjoitat luonnollisesti oman nettinimesi. Emme suosittele nettinimeksi etu- tai sukunimeäsi, vaan mahdollisesti jotakin asiaa, esinettä, peli- tai elokuvahahmon nimeä tai vastaavaa. Nettinimen voi muuttaa myöhemmin ylläpidon suostumuksella.

Alleviivatut kohdat on pakko täyttää.

Kissan nimi: Tähän kohtaan kissasi nimi. Heimokissojen nimet ovat ylhäisessä yksinkertaisuudessaan tämän kaltaisia: Lehti Joka Puusta Putoaa tai vaikka Hiljainen Tuuli Joka Kaipaavasti Laulaa. Kissoja kutsutaan heimojen keskuudessa yleensä jollain nimen osalla, esimerkiksi Lehti Joka Puusta Putoaa olisi Lehti. Kirjoita nimi siis näin: (esim.) Hiljainen Tuuli Joka Kaipaavasti Laulaa (Tuuli). Muistathan, että heimokissat ovat villikissoja, eivätkä tunne ihmisten esineiden ja tavaroiden oikeita nimiä, joten hahmosi nimi ei voi olla esimerkiksi Lintu Joka Pesii Linnunpöntössä, sillä villikissat eivät tiedä, mikä on linnunpönttö.

Sukupuoli: Naaras tai kolli.

Heimo: Verikiven heimo vai Lehtikiven heimo?

Asema: Näkijäalokas, vartija-alokas, riistanpyytäjäalokas vai pentu? Riistanpyytäjä tai vartija vain ylläpidon luvalla! Mikäli luot pennun, muistathan mainita myös, tuleeko pennusta riistanpyytäjä-, vartija- vai näkijäalokas?

UlkonäköKuvaile hahmosi ulkonäköä mahdollisimman tarkasti vähintään Kuudella virkkeellä. 

Kuva: Oletko löytänyt tai tehnyt kuvan, joka vastaa kissasi ulkonäköä? Lisää kuvan osoite tähän. Muista mainita myös kuvan ottaja/tekijä.

Luonne: Kuvaile hahmosi luonnetta tarkasti vähintään kuudella virkkeellä.

Perhe: Saat halutessasi keksiä kissallesi perheen joka lisätään heimoon. Muista laittaa perheenjäsenen nimen perään lyhyt kuvaus kissan ulkonäöstä.

Historia: Millainen on kissasi historia? Tuskin hän on tyhjyydestä tupsahtanut. Historian ei tarvitse olla pitkä, kunhan se kattaa perusseikat.

Heikkoudet ja vahvuudet: Voit luetella tähän + ja - merkeillä hahmosi heikkouksista ja vahvuuksista.

Kouluttajatoive: Voit halutessasi toivoa alokkaalle kouluttajaa.

Muuta: Tähän jotain mikä ei muualle kuulu.

Kuvaus: Lyhyt kuvaus kissasi ulkonäöstä, joka lisätään heimon sivulle. Esim. Ruskea naaras vihreillä silmillä.

Kirjoittajan esittely: Kuvaile tähän hieman itseäsi. Sinun ei tarvitse kertoa oikeaa ikääsi tai asuinpaikkaasi, voit kertoa vaikka harrastuksistasi ja kirjoitustaustoistasi. Mikäli sinulla on lukihäiriö tai vastaava, joka vaikeuttaa kirjoittamistasi, muistathan mainita asiasta ylläpidolle, niin ylläpito osaa ottaa asian huomioon tarkistaessaan lomakkeitasi ja tarinoitasi.

Näkijätilanne

Lehtikiven heimo: 

Näkijät: Yössä Huhuileva Pöllö --> Marja Joka Makealta Maistuu

Verikiven heimo:

Näkijä: Tuulenvire Joka Lehtiä Heiluttaa --> Vapaa!

Pelatut kouluttajaehdokkaat:

Pelatut kissat, joille etsitään alokasta. Mitä tahansa NPC-hahmoa, joka on vartija tai riistanpyytäjä voi myös pyytää kouluttajaksi, mikäli kyseisellä NPC-hahmolla ei ole jo alokasta. Näkijäalokkaiden kouluttajaksi tulee automaattisesti heimon näkijä. Myös johtaja tai varajohtaja saattaa kouluttaa alokasta, mikäli heimossa ei riitä kissoja kouluttajiksi.

Lehtikiven heimo: Ei pelattuja kouluttajaehdokkaita tällä hetkellä. 

Verikiven heimo: Ei pelattuja kouluttajaehdokkaita tällä hetkellä.

Mukaan?  [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

21.01.2018 15:45
Kissan nimi: Syvyys Joka Varomattoman Hukuttaa (Syvyys)

Skp: kolli

Heimo: Verikiven heimo

Asema: Alokas

Ulkonäkö: Syvyys omaa pikimustan, keskipitkän erittäin kiiltävän turkin. Se on pehmeää, lämmintä tasaista. Hänen turkissaan on muutamia valkoisia merkkejä. Rinnassa on pieni laikku, vasen korva on valkoinen, oikea takajalka ja hännänpää. Kolli omaa pistävänkeltaiset kylmät ja tunteettomat silmät. Hän on keskiverto roteva, vaikkei kovin suuri olekaan. Hän on kuitenkin korkea. Lihaksia löytyy, ja etenkin turkin ollessa märkä ne näkyvät hyvin selvästi. Kynnet ovat epätavallisen pitkät. Ne ovat erittäin terävät ja todella vaaralliset, eikä niistä kannata saada iskua.
Häntä on tuuhea, pitkä, ja pitkäkarvainen. Katse on pistävä, julma ja jopa hitusen, erittäin pienesti, ja erittäin harvoin, sadistinen

Luonne: Syvyys Joka Varomattoman Hukuttaa on kylmä ja melko itsekeskeinen kisu. Hän loukkaantuu pienestäkin vahingosta, ja maksaa vähintään samalla mitalla takaisin. Hän on julma, ja aggressiivinen, ja rakastaa muiden nolaamista ja vahingoittamista. Kolli ei tunnu katuvan mitään. Hän ei välitä kivusta, loukkauksista tai ärsyttämisestä siinä mielessä, ettei koskaan loukkaa mieltään. Hän vain kostaa.
Syvyys ei välitä, onko yksin vai muiden pahansuopien kissojen seurassa. Se on iha sama. Hän viihtyy yksinään punoessaan toteutumattomia suunnitelmia, ajatellessaan muista kaikkea pahaa. Tai sitten hän miettii erilaisia tapoja kostaa, nolata tai ärsyttää, tai aiheuttaa hankaluuksia.
Syvyyttä ei kukaan voi määräillä. Hän uhmaa joskus harvoin jopa Johtajaa, vaikkei todellakaan kannattaisi, sillä siitä kolli ei selviä. Syvyys rikkoo sääntöjä ihan miten huvittaa, ja eliminoi kaikki kantelijat, yleensä uhkailemalla tai muulla ikävällä tavalla. Kuitenkin, vaikka oudolta kuulostaa, hän ei koskaan aio tappaa ketään heimotoveria, -paitsi ehkä pari (ihan vahingossa)-. Vaikka hän kokoa ajan haastaa riitaa ja on tappelemassa, ja vahingoittaa, uhkailee, ja loukkaa, hän ei ole -kuin pari kertaa- vahingoittanut Verikiven heimotovereita kuolettavasti, vaikka onkin joskus pohtinut tekisikö niin.
Hän inhoaa kaikkea hyvyyttä, suloista, pehmoisuutta, ystävyyttä, ihastusta ja muuta, mutta sisimmässään kadehtii niitä joilla jokin sellainen taito on.
On myös toinen erittäin outo seikka kollissa: hänestäkin löytyy hippunen rakkautta, ystävyyttä ja armeliaisuutta. On kuitenkin todella harvinaista, jos joku saa hänet tekemään tai sanomaan mitään hyvyyteen liittyvää. Koskaan ei kukaan ole saanut hänestä tätä monien mielestä parempaa puolta esiin.

Perhe:
Emo..:
Korppi Joka Pennun Vie; tummanharmaa vihreäsilmäinen omahyväinen naaras. (Riistanpyytäjä)
Isä..:
Myyrä Joka Jää Ansaan; melko 'siro' pikimusta kolli. (Riistanpyytäjä)
Veli..:
Kettu Joka Saaliin Tappaa; oranssihtava roteva kolli. (Vartija, kuollut)
Sisko..:
Salaman Halkaisema Puu; punaruskea naaras. (Riistanpyytäjä)

Historia: Pentue syntyi loppukeväästä. Heidän emon ja isänsä olivat lähteneet kävelylle, kun emo oli hyvässä kunnossa ja halusi väen vängällä lenkille välittämättä estelyistä. Heimo antoi heidän mennä, sillä ketäpä kiinnostaisi Korppi, kun naaras itse oli halunnut mennä. Kaksikko ehti kävellä kauan, kun alkoi ukkostaa, joka puolella salamoi. Ja silloin Korppi viimein hoksasi, ettei olisi pitänyt lähteä: pennut olivat syntymäisillään. He hakeutuivat suojaan johonkin puskaan. Samaan aikaan nälkäinen kettupariskunta oli äkännyt kaksikon, ja ilman muuta yrittivät napata helpon saaliin: jonkun vastasyntyneistä pennuista. Kolmikon vanhemmat ja paikalle saapunut partio taisteli kettuja vastaan. Oli outoa että alueella oli kettu, ja kun niitä vastaan ei juuri oltu harjoiteltu taistelua, oli tapahtumat luisumassa väärään suuntaan. Yllättäen läheltä kuului räsähdys, ja salama räpsäytti vankan puun halki. Puu alkoi kallistua. Yksi ketuista uhkasi jäädä alle, vaan se onnistui juuri ja juuri pääsemään pakoon, kuitenkin vahingoittaen jalkansa. Toinen kettu oli hyökännyt raivon vallassa Myyrän kimppuun. Vaikka Korppi tuli avuksi, mitäpä kaksi kissaa, jotka olivat sen lisäksi riistanpyytäjiä, voisivat vahvalle ketulle? Etenkään ilman tietoakaan mistään taistelusta, etenkään kettua vastaan tappelusta. Kettu oli nopea, se ennätti viedä yhden pennun ennenkuin pakeni. Sen jälkeen pennusta ei kuultukaan. Palatessaan leiriin Korppi antoi sille menetetylle pennulle nimeksi Kettu Joka Saaliin Tappaa, näiden tapahtumien takia. Miettiessään muita pentuja, yhdestä tuli mieleen aivan yö, kuolema, tai todella synkkä ja sama vesi. Hetken pohdittuaan pentujen isä antoi tälle nimeksi Syvyys Joka Varomattoman Hukuttaa. Kuvasihan nimi osuvasti tummaa turkkia, synkkää vettä, ja kuolemaa, -kai sitä hukkuessa veteen väkisinkin kuolisi. Vielä yhdelle pennulle piti nimi keksiä. Se oli helppoa, sillä ukkonen jylläsi, salamat räpsi, ja se onneton haljennut puu oli pelastanut heidät. Naaraspentu sai nimekseen Salaman Halkaisema Puu.

Heikkoudet ja vahvuudet:
Vahvuudet; taistelu, jäljittäminen, kuulo, tasapaino, kylmyys, ketteryys, valehtelu.
Heikoudet; pelko, lempeys, metsästys, hajuaisti, näkö, kaivaminen, uiminen, nöyrtyminen, alistuminen.

Muuta: inhoaa lehtikiven heimoa, ja inhoaa suurinta osaa Verikiven heimosta, etenkin sen päällikköä.
Haluaa vaikka millä keinoin päälliköksi.

Kuvaus: melkein kokonaan musta keltasilmäinen kolli

Kirjoittajan esittely:

//kirjoittajan esittelyyn VOI laittaa saman mikä oli Lehdille Ropisevan Sateen hakemuksessa, (jos jompikumpi haluu/jaksaa xD muttei tod tarvi:D)
//ja toivottavasti on kaikki tiedot:)

Vastaus:

Hakemus hyväksytty!
Näppäilyvirheitä löysin, mutta ne eivät lukemista haitanneet. Syvyys vaikuttaa ihanan perinteiseltä Verikiven heimolaiselta; inhoaa kaikkia mutta on silti uskollinen. Kouluttajakseen Syvyys saa Puuman. Lisäilen hänet ja hänen perheensä.

- Viiksi 23.1.2018

Nimi: Catty

08.01.2018 15:39
Kissan nimi: Marja Joka Makealta Maistuu (Marja)

Sukupuoli: Naaras

Heimo: Lehtikiven heimo

Asema: Pentu - > Näkijäalokas

Ulkonäkö: Marja Joka Makealta Maistuu, joka tunnetaan lyhyesti vain Marjana, on keskikokoinen normaalin näköinen klaanikissa. Naaras omistaa kellanpunaisen turkin, joka on melko runsas ja tasainen. Runsaus on hyvä lehtikatona, mutta viherlehden helteiden aikaan runsaudesta kaikkea muuta kuin hyötyä. Marjan turkki on aaltoilevan näköinen, kun auringon säteet osuvat siihen. Näkijä omistaa kauniit vihertävät silmät, joista kuvastuu tuon lempeä luonne. Vaaleanpunainen kuono somistaa Marjan lempeitä kasvoja. Marjalla on vaaleanpunaiset anturat, joissa hieman harmaita läikkiä. Häntä on normaalin kokoinen. Naaraan viikset ovat yllättävän pitkät, pidemmät kuin useimmilla muilla klaanitovereillaan.

Kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-keltainen-söpö-luonne-2945422/

Luonne: Turhaan ei kulje kahden heimon keskuudessa huhu, että Lehtikiven heimon Marja on tunnettu lempeydestään. Eikä se mikään huhu ole, vaan täysi tosi. Eihän se olisikaan mukavaa jos näkijä olisi ilkeä ja tiukka. Marja on siis tosiaan lempeä ja todella auttavainen. Ei jätä koskaan ketään pulaan. Sairastunut kissa ei siis pelkää tulla Marjan hoidettavaksi. Monet ovat sanoneet, että hän olisi sopinut hyväksi emoksi mutta Marja nauttii tehtävästään näkijänä, saahan tuo olla tehtävässään paljon pentujen kanssa. Marja suuttuu harvoin, mutta suuttuessaan tuo voi olla kuitenkin vihainen. Hänellä on vahva usko Sielukiven heimoon ja voisi uhrata henkensäkin klaanin puolesta.

Perhe: Isä: Jylhä Kutsu Joka Tulee Vuorilta (Jylhä) - tanakka tummanharmaa kolli (vartija)

Emo: Pihlaja Joka Huojuu Tuulessa (Pihlaja) - kellanpunainen Naaras vihrein silmin (pentue-emo)

Veli: Siili Jonka Piikit Pistävät (Siili) - harmaa kolli (pentu)

Historia: Marja syntyi Pihlajalle ja Jylhälle veljensä Siilin kanssa. Marjan ollessa vasta pentu, Pihlaja sanoi menevänsä metsästämään. Kuitenkin vähän ajan päästä partio tuli leiriin Pihlaja mukanaan. Pihlaja oli tapettu. Tuon jälkeen Marja halusi heimon näkijän Pöllön oppilaaksi.

Heikkoudet ja vahvuudet: + Parantaminen
+ Piiloutuminen
+ Juokseminen
- Kiipeily
- Saalistus
- Taistelu

Kouluttajatoive: Kukapa muu kuin Pöllö, luonnollisesti

Muuta: Marja omistaa kauniin, heleän äänen.

Kuvaus: Kellanpunainen naaras, jolla on vihreät silmät

Kirjoittajan esittely: Kukapa muu kuin Catty, olen tunnettu myös nimillä Tiger ja Muikku. Asustelen Keski-Suomessa, melko keskellä sitä, kaupungissa nimeltä Jyväskylä. Rakastan kissoja sydämeni pohjasta, mutta sydämeni on omistautunut myös hevosille. Oon tällainen kissatyyppi, horoskooppini on leijona ja oon itekin tällainen leijonan luonne suuttuessani. Älä pelästy, en suntuubissa. Harrastan ratsastusta ja saatan aloittaa tanssin. Rakastan lukemista, erityisesti Soturikissat ovat parhaita, kukapa ei rakastaisi Vatukkakynttä ja Murattilampea?

//Alotan siis pennusta ja perheen voi lisätä, Pihlaja kuolee myöhemmin. Catty kiittää!

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Tervetuloa Verilehteen. Kouluttajaksi sitten aikanaan Marja saa totta kai Pöllön. En löytänyt juurikaan virheitä, yhdessä kohdassa heimo oli sekoittunut klaaniin, mutta niin käy minullekin usein, älä huoli. Lisäilen hänet ja hänen perheensä.

-Viiksi 8.1.2018

Nimi: Meikäläinen

07.01.2018 22:49
Kissan nimi: Lehdille Ropiseva Sade (Sade)

Sukupuoli: kolli

Heimo: Lehtikiven heimo

Asema: vartija-alokas

Ulkonäkö: vaikka Sade on tuleva vartija, hän ei ole yhtä roteva kuin useimmat vartija-alokkaat, suoraan sanoen hän on melko heikon näköinen. Hän on kuitenkin saman korkuinen kuin muut, eli ei ole pienempi. Sen varmistaa hänen pitkät ja voimakkaat jalkansa. Polkuanturat ovat erityisen kovat, ja niillä on helppo kulkea kivisillä poluilla. Niiden väri on tumma, miltei musta. Hänen itse käpälänsä ovat melko suuret, ja kynnet mustat, ja terävät. Kollin korvat ovat melko isot, ehkä se takaa hyvän kuulon? Silmät muistuttavat väriltään voikukan vartta, ja kollin itsensä mielestä vihreä sopii hänelle. Sateen nenä on musta, mutta siinä on hivenen haaleaa rusehtavaa, jota ei aina huomaa. Hampaat ovat terävät. Häntä on pitkä, ja tuuhea, ja sen avulla on hyvä tasapainotella. Reidet ovat vahvat, ja lihaksikkaat, ja niissä on paljon hyppyvoimaa.
Sateen turkki on hyvin paksu, se on lämmin ja melko vedenkestävä. Siitä on myös taistellessa hyötyä, sillä pikku naarmut eivät tee yleensä vahinkoa. Kuitenkin kesäisin se on kuuma. Vaikka Sateella on joitakin arpia, ne eivät näy turkin läpi selkeästi. Turkki on silkinpehmeää, eikä se takkuunnu helposti, korkeintaan kolli näyttää vähän salaman iskemältä, jos hänen turkkinsa sähköistyy. Hänen jalkansa ovat pitkät, ja suorat, ja korkeutensa takia hän näyttää erityisen alipainoiselta, vaikkei hän ole sitä. Vaikka useimmat vartijat ovat rotevia, ei Sade ole, mutta painon ja voiman korvaa nopeus ja ketteryys. Hänen yleisin ilmeensä on tarkkaavainen, iloinen ja ystävällinen, ja asento rento, mutta valmis toimimaan. Hänen lihaksensa eivät yleensä näy turkin läpi, kun hän on rento, mutta jos hän on jännittynyt, ne näkyvät melko selvästikin. Jännittyneenä katse on epäluuloinen ja vähän ärsyyntyneen näköinen.
Sade omaa kaksivärisen turkin. Karvassa on vähän laikuttain harmaata ja valkoista. Pohjaväri on valkoinen, ja harmaa on suurina laikkuina. Sitä on rinnassa, oikeassa korvassa, kuonossa, etutassuissa, hännässä, mahassa ja vähän kaulassa. Harmaan rajat tuntuvat sulautuvan valkoiseen, eikä harmaan ja valkean rajaa erota. Kuonossa raja on selvempi.

Luonne: Lehdille Ropiseva Sade on kaikkia kohtaan yleensä tasavertainen, eikä laita ketään etusijalle ainakaan vielä yleensä. Hän on hyvin tasapuolinen, ja kaveeraa kaikkien kanssa välittämättä siitä mitä muut puhuvat. Hän asettuu aina heikomman puolelle, ja pyrkii antamaan kaikille uuden mahdollisuuden. Kovin monesti hän ei ole menettänyt itsehillintäänsä, ja vain harva on nähnyt Sateen oikeasti hallitsemattoman vihaisena, mutta niin on kerran käynyt. Hän on mukava ja ystävällinen, sellainen jolle voi puhua mis ä vain helposti. Sade on hyvä kuuntelemaan ja lohduttamaan. Hän ei usein anna periksi, mikäli kyseessä on asia joka ei jostakusta ole kiva, eli hän yrittää kääntää tilanteet kaikkien eduksi. Kolli on yleensä hyvin avoin, ja kertoo tunteistaan kaikille ystävilleen, jos he haluavat tietää. Aina Sade ei kuitenkaan kerro huonosta olostaan, koska ei halua muiden surevan hänen itsensä takia. Sade pyytää yleensä anteeksi, vaikkei olisi paljoa mitään tehnyt, ja pyytää vaikka olisi "syytön". Hän antaa myöskin muille anteeksi, jos he tarkoittavat sitä tosissaan. Yleensä kolli huomaa jos joku valehtelee tai huijaa muuten.
Kolli itse ei ole valehdellut elämänsä aikana kuin maksimissaan 5 kertaa, ja nekin myöhemmin kertonut.
Lehdille Ropiseva Sade pitää aina lupauksensa, tai ei ihan aina, esimerkiksi jos joku käskisi häntä istumaan paikallaan ja katselemaan kun kaveri löylytetään, Sade ei varmasti tottelisi. Mutta jos hän esimerkiksi lupaisi ystävälleen olla ikuisesti tämän kanssa, hän ei antaisi kaverinsa kuolla, ja jos niin kävisikin, Sade varmasti kuolisi, jotta voisi pitää lupauksensa Sielukiven heimossa asti. Sade on myös todella uskollinen, jokaiselle heimotoverille, ja Lehtikiven Heimon jok'ikiselle jäsenelle.
Kolli on rohkea, ja hyvin seiknailunhaluinen, ja onhan niitä sääntöjäkin joskus rikottu. Hän ei ihastu yleensä helposti, ja jos hän ihastuu, hän ei oikein osaa olla ihastuksensa seurassa, vaan änkyttää ja vähän kiertelee.
Sade ei ole aggressiivinen, mutta tarpeen tullen taistelee viimeiseen asti henkensä -tai jonkun muun hengen- uhalla. Sade puolustaa myös sitä, jota koko heimossa inhoaa eniten, eikä tahdo jättää edes vihollista pulaan. Jos joku loukkaantuu, ihan kuka vain heimossa, Sade on melko vaisu, mutta ihan hyväntuulinen kuitenkin.
Sade pitää vedestä, ja uimisesta. Kesällä hän mielellään ui, vaikka yleensä kissat eivät vedestä pidä. Sade viettää yleensä kauan joella tai muulla vain uidessaan, ja lehtisateen ja lehtikadon välisenä aikana, kun vesi on todella kylmää, hän ei tietenkään paljoa ui mua kuitenkin vähän. Hän rakastaa kalaa, ja aina kun sitä on, Lehdille Ropiseva Sade on ensimmäisenä ottamassa sitä. Kolli kummastelee niitä jotka inhoavat vettä, mutta ei kuitenkaan aliarvosta heikäläisiä.

Perhe:
-emo: Pilveen Katoava Kuu vaaleanharmaa miltei valkoinen kissa, joka omaa tummansiniset silmät. (Riistanpyytäjä)
-Tiikeri joka metsässä saalistaa, oranssi, tummanraidallinen roteva kolli, omaa meripihkan väriset silmät. (Vartija)
-Veli: Myrsky joka aamua väistyy, tummanharma sinisilmäinen kolli. (Vartija-alokas)
-Sisko: Lintu joka lentää etelään, oranssinruskea, kaunis naaras, omaa siniset silmät. (Riistanpyytäjä-alokas)

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ taistelu, hyppääminen, ketteryys, nopeus, refleksit, uiminen, kiipeily.
- metsästys, jäljitys, hiipiminen, valehtelu, kaivaminen, piiloutuminen.

Historia: Lehdille Ropiseva Sade syntyi loppukeväästä, kun lämmintä säätä oli jo jokin aika jatkunut. Hänellä on veli, Myrsky joka aamua väistyy, ja sisko, Lintu joka lentää etelään. Vaikka sisarukset ovat hyvin läheisiä eivätkä paljoa riitele, heillä jokaisella on oma elämä, omat ystävät yms. Kuten Sade, myös Myrsky on puolustaja-alokas, harmaa, Sadetta rotevampi kolli. Ihan pentuina Sade ja Myrsky ja Lintu olivat paljon yhdessä, mutta vanhetessaan he ajautuivat vähän erilleen. Pentujen emo, Pilveen katoava Kuu, oli hyvin ystävällinen ja mukava riistanpyytäjä. Ja heidän isänsä, Tiikeri Joka Metsässä Saalistaa on myös yhtä mukava, vaikka oli joskus ärsyttävän määräilevä. Sateen ollessa jo miltei alokasikäinen, hän juoksi, ja kaatui ja venäytti jalkansa. Se oli monta päivää kipeä, ja Sateen koulutus jouduttiin aloittamaan neljä, viisi päivää muita jäljessä. Ei hän ollut jäänyt paljosta paitsi, mutta tulisi olemaan joka tapauksessa luultavasti rankkaa oppia samaan aikaan uutta, ja sitä mitä muut alokkaat kertoivat.

kuvaus: harmaalaikullinen pohjaväriltä valkoinen kolli. Omaa vihreät silmät.

Kirjoittajan esittely: Olen yläkouluikäinen tyttö Kainuun vaarallisilta vaaroilta xD. Olen jo pari vuotta pyörinyt roolipelien maailmassa, ylläpidän paria yms. Olen oikea lukutoukka, Varjak Käpälät, Selviytyjät, etsijät, soturikissat, Harry Potterit yms on tullu luettua. lukuinnostukseni takia äidinkieleni onkin täys 10 :3. (Vaikkei aina vaikuta siltä xD). Luonteeltani olen, öö, ihan hauska ja koitan olla ystävällinen ja mukava ja rehellinen ja kaikkea vastaavaa ;3.

//hakemuksessa on varmaankin virheitä, koska tein sen ennenkuin liittyminen edes aukesi:')

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Kouluttajakseen Sade saa Kyyn.
Pari näppäilyvirhettä löysin, mutta ne eivät lukemista haitanneet. Sen lisäksi yhdessä kohdassa olit näköjään sekoittanut vartijan puolustajaan, mutta sekään ei maailmaa kaada. Lisään Sateen kun kerkeän (eli luultavasti huomenna), voit alkaa jo kirjoittelemaan tarinoita.

-Viiksi 8.1.2018

Nimi: Orion

07.01.2018 19:10
Nimi: Lumme Joka Vedellä Kelluu (Lumme)
Sukupuoli: naaras
Heimo: Verikiven heimo
Arvo: pentu -> riistanpyytäjäalokas -> riistanpyytäjä

Ulkonäkö: Lumme on rakenteeltaan solakka ja sopivan lihaksikas. Turkki on keskipaksu ja lyhyt, väriltään puhtaanvalkoinen. Turkki tuntuu melko sileältä, mutta siellä täällä on välillä karkeita kohtia, joissa on pinttynyttä likaa, jota hän ei saa huolellisellakaan pesulla pois.
Naaraalla on pitkät ja vahvat jalat, joissa on keskisuuret ja pyöreähköt tassut. Kynnet ovat pitkät ja terävät, ja polkuanturat kovat, väriltään vaaleanpunaiset.
Lumpeen häntä on pitkä ja melko ohut, karva on samanlaista kuin muuallakin kehossa. Hännänpää on hieman harmahtava.
Lumpeella on kolmiota muistuttava pää, mutta päälaen alueelta hieman pyöreämpi. Korvat ovat kolmion muotoiset, sisältä vaaleanpunaiset. Vasemman korvan alapuolella on pieni arpi, jonka Lumme sai pentuna kaatuessaan ja kovan kallion raapaistessa häntä.
Niskakarvat ovat lievästi pehmeämpiä ja pidempiä kuin muut karvat, ja ne suojelevat naaraan niskaa vakavilta puremilta.
Lumpeen silmät ovat soikiomaiset, ja ne sijaitsevat melko kaukana toisistaan. Väriltään ne ovat vihertävän keltaiset.
Naaraan nenä on vaaleanpunainen ja viikset pitkät ja ohuet.

Luonne: Lumme on useimmiten vaisu, mutta ei kuitenkaan ujo. Hän ei varsinaisesti pidä huomion keskipisteenä olemisesta, mutta ei myöskään ahdistu siitä. Lumme ei yleensä tee itse aloitetta halutessaan tutustua uuteen kissaan, vaan odottaa tämän tulevan ensimmäisenä hänen luokseen. Vanhojen tuttavuuksien seurassakin tämä naaras on melko hiljainen, eikä itse aloita keskustelua, vaikka osallistuu kyllä toisen aloittamaan keskusteluun.
Lumme harkitsee aina sanojaan ennen kuin päästää ne suustaan, sillä hän ei halua loukata ketään tai paljastaa salaisuuksia. Hän on harkitsevainen myös tekojensa suhteen: hän ei tee mitään uhkarohkeaa, joka on tuomittu epäonnistumaan, ellei hänellä ole kunnollista syytä.
Lumme ei pidä nälvimisestä tai muustakaan kiusaamisesta, mutta ei kuitenkaan astu kiusaamisen väliin, onhan hänessäkin hieman Verikiven heimon huonompia piirteitä (tai niin naaras ainakin itse haluaa ajatella). Joskus naaras kuitenkin voi olla piikikäs, ja huomauttelee, jos jokin ei ole hänen mieleensä. Jos olisi käynyt niin, että Lumme olisi syntynyt Lehtikiven heimoon, ei hän takuulla olisi tässä tilanteessa, mutta hänet on pienestä saakka kasvatettu ilkeäksi vastoin naaraan oikeaa luonnetta. Hän haluaisi olla oma itsensä: huolehtivainen, kiltti ja mukava, mutta se ei tässä heimossa onnistu. Onneksi naaras on oppinut elämään tämän kanssa, ja alkaa jo tottua uuteen luonteeseensa.
Lumme rakastuu harvoin, mutta niin käydessä hän rakastuu kunnolla, eivätkä tunteet noin vain katoa. Naaras rakastuu hitaasti, eikä yhtäkkiä vain tunne rakastavansa kyseistä kissaa: hän huomaa sen ajan kanssa. Hän kehittää myös mielellään ystävyyssuhteitaan, ja haluaa pystyä luottamaan ystäviinsä sataprosenttisesti.
Lumme viettää suurimman osan ajastaan mielellään yksin, eikä tunne oloaan lähes koskaan yksinäiseksi, sillä hän viihtyy omiin ajatuksiinsa uppoutuneena.
Lumme suuttuu harvoin, yleensä enintään turhautuu ja poistuu paikalta. Jos hänellä kuitenkin on hyvä syy suuttua, hän takuulla suuttuu. Näissä tapauksissa kannattaa naaraasta pysyä kaukana, vaikka hän yleensä hoitaakin tilanteen itse menemällä kävelylle rauhoittumaan.
Lumme on aina valmis puolustamaan itseään ja heimoaan, ja on valmis taistelemaan sen edestä. Lumme pitää myös omia uskomuksiaan tärkeinä, mutta ei kuuluttele niitä, sillä ne todennäköisesti eroavat heimotovereiden uskomuksista: Lumme uskoo ystävyyden ja kiltteyden tärkeyteen, ei kuolemanrangaistuksiin ja väkivaltaan.

Perhe:
Emo: Voikukka joka kedolla kasvaa (Voikukka), vaaleankellertävä, meripihkasilmäinen ja roteva vartija (uusi NPC?)
Isä: Myrsky Joka Riehuu Laaksossa (Myrsky)

Historia: Lumme syntyi Verikiven heimoon emolleen Voikukalle. Hänen isänsä on klaanin parhaimpia riistanpyytäjiä, joten kaikki odottivat taitojen siirtyvän pennulle, kuten Lumme itsekin on aina toivonut. Naaras on kasvanut Verikiven heimossa.

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Nopeus
+ Hyppy
+ Kuulo
+ Haju
+ Saalistaminen
- Kiipeily
- Piiloutuminen
- Taistelu
- Näkö

Kouluttajatoive: Luolassa Lentävä Lepakko (Lepakko)

Kuvaus: Valkoinen naaras vihertävän keltaisin silmin.

Kirjoittajan esittely: Olen teini-ikäinen tyttö, ja harrastan ratsastusta ja vapaa-ajalla lukemista ja kirjoittamista. Roolipelannut olen muutaman vuoden ajan epäaktiivisesti. Nyt on ollut muutaman kuukauden tauko, mutta hyvillä fiiliksillä ollaan palailemassa! Perheelläni on tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros, joka on oikein mukava (välillä kylläkin hieman villi). Pidän paljon muistakin eläimistä, mm. hevosista, kissoista ja mäyristä. Käyn kaksikielistä luokkaa, ja lähes kaikki opetus on englanniksi. Opiskelen myös ranskaa ja ruotsia. Lempikouluaineeni ovat fysiikka ja kemia sekä biologia. Odotan innolla uusia roolipelikokemuksia!

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Tervetuloa Verilehteen. Kouluttajakseen Lumme saa sitten aikanaan Lepakon. Lisäilen hahmosi, voit alkaa jo kirjoittelemaan tarinoita!

-Viiksi, 7.1.2018

Firefly Pointer 2
©2018 Verilehti - suntuubi.com