Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kajautus

Blogiin ilmestyy välillä tärkeää tietoa pelistä ja tapahtumista, joten se kannattaa käydä tarkistamassa uusien postauksien varalta säännöllisesti.

No niin!
20.05.2018 17:03 | Viiksi

Olen jälleen ryhdistäytynyt ja palannut päivittelemään blogiamme! Ei, tässä välissä ei ole ilmestynyt uusia juttuja minnekään, sillä en yksinkertaisesti keksi mitään uutta, mutta uutta juonikuviota on luvassa.

Hyvästi viheryskä, tervetuloa kesä!

Viheryskäepidemia on ohi, mutta jotkut kissat yskiskelevät yhä eivätkä kaikki ole vielä palanneet tavallisiin arkiaskareisiin. Kyseessä ei ole kuitenkaan enää viheryskä eikä edes valkoyskä, joten kaikki parantajan pesälle pitkäksi aikaa jumittuneet ovat nyt palanneet oikeisiin pesiinsä.

Kesä tekee paluutaan ja lämpö sen mukana. Riistaa esiintyy jälleen paljon laajemmin ja kasvit ovat avanneet lehtensä ja kukat kukkansa. Nyt alkaa lämpimien tuulien ja kylläisten heimokissojen kausi!

Teroittakaa kyntenne, Verikiven heimon kissat. Aika on koittanut.

Verikiven heimo on kerännyt kovaa vauhtia voimiaan takaisin ja Pimeä on päättänyt, että nyt on tullut aika toimia. Verikiven heimon johtaja on pitkän aikaa kantanut kaunaa Lehtikiven heimoa kohtaan, ja uskoo tämän olevan yhä heikkona viheryskäaallon jäljiltä. Tämän takia Pimeä valikoikin taisteluun lähtevän joukon ja ohjaa tämän joen yli kohti Lehtikiven heimon rauhallista leiriä...

Tarinoita kirjoittaessa saatte ottaa vapauksia siitä, ketkä lähtevät taisteluun niin kauan kuin kyse on NPC-hahmoista. Saatte myös kirjoittaa taistelun kulusta sillä tavalla kuin tekee mieli, kunhan muistatte pysyä realistisina (hahmonne ei voi voittaa toista heimoa yksinään, ei munchausta tai metapelaamista ja niin edelleen) ja huomioida muiden pelaajien kirjoittamat tarinat ja myötäillä niitä (jos toisen pelaajan tarinassa kissa X haavoittui pahasti, ei tämä voi sinun kissasi tarinassa olla täysin terve ja pärjätä loistavasti taistelussa ja niin edelleen).

Tähän mennessä tarinoissa on tapahtunut seuraavaa:

- Verikiven heimosta taisteluun lähtivät ainakin seuraavat vartijat:  Vaahtera, Haukka, Voikukka, Minttu, Lumi (tapahtunut Alin tarinassa)

- Mainitut kissat lähtivät Pimeän johdolla taisteluun (tapahtunut Alin tarinassa)

-Tiikeri ja Jylhä varoittivat Lehtikiven heimoa hyökkääjistä, riistanpyytäjät, pennut ja emot piiloutuivat pesiinsä (tapahtunut Viiksen tarinassa.)

-Verikiven ja Lehtikiven kissat taistelivat Lehtikiven heimon leirissä (tapahtunut Viiksen tarinassa)

-Harakka suojasi Lehtikiven heimon pentutarhaa (tapahtunut Viiksent tarinassa)

Verikiven heimolaiset, HOX!
Saat itse päättää, lähteekö kissasi taisteluun. Vain vartija-alokkaat, vartijat, varajohtaja ja johtaja voivat ottaa osaa. Näkijä lähtee myös mukaan, mutta hän ei taistele vaan on valmiina auttamaan loukkaantuneita.

Lehtikiven heimolaiset, HOX!
Vain johtaja, varajohtaja, vartijat ja vartija-alokkaat ottavat osaa taisteluun. He puolustavat parhaansa mukaan riistanpyytäjiä, emoja ja pentuja, jotka ovat piilossa pesissään. Mikäli haluat, pentusi voi yrittää ottaa osaa taisteluun, mutta ota huomioon, ettei pennulla ole mitään mahdollisuutta voittaa ketään ja hän luultavasti menettää henkensä, mikäli häntä ei pelasteta tai hän ei piiloudu.

Siinä olikin kaikki tältä erää! Nähdään, ystävät kalliit!


( Päivitetty: 05.07.2018 18:26 )

 - Viiksi | KommentoiPieni yleiskatsaus
27.02.2018 17:55 | Viiksi

Pienoinen yleiskatsaus kaikkeen, mitä on sattunut tapahtumaan tässä välillä ja vähän muuta krääsää.

Verikiven heimon kaksintaistelu...

... on ohi. Kissat saavat yhä puhua kaksintaistelusta ja miettiä asiaa, mutta itse taistelusta ei saa enää kirjoitella (ellei ole saanut lupaa kirjoittaa jostakin taistelusta takaumana). Kissat ovat yhä toipumassa tapahtumista (tai ainakin ne, jotka eivät ole vielä toipuneet), mutta Verikiven heimon kissat jatkavat elämäänsä yhtä joutuisasti eteenpäin kuin aina ennenkin.

Onko kaksintaisteluja sitten tulossa uudestaan? Mitä luultavimmin on, sillä ylläpito tykkää laittaa kissat kärsimään Pimeä kokee kaksintaistelujen järjestämisen mukavana ajanvietteenä. Joten älkää huoliko, sillä lisää on kyllä luvassa!

Mitäs muuta on tapahtunut?

Sivuille on lisätty kaikkea kätevää, esimerkiksi Joenhaaraan on ilmestynyt heimojen historia ja yrtit. Ne kannattaa käydä vilkaisemassa, varsinkin heimojen historia, jotta pelaajillakin olisi edes jonkinlainen ymmärrys siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut. 

Yrtit-osio ei ole niinkään tärkeä, ellei hahmosi ole sairaana tai loukkaantunut, tai ellei kissasi ole näkijäoppilas tai näkijä, tai mikäli et tarvitse yhtäkkiä tietoosi jotain yrttiä. Se on siellä nyt joka tapauksessa, joten menkää vain lukemaan, jos haluatte selata läpi pienen listan kasveja, niiden käyttötarkoituksia ja löytöpaikkoja.

Muuta ihmeellistä ei sitten viime aikoina ole tapahtunutkaan, ideoita saa ja pitää lähettää liittyneiden viekkuun, jos sellaisia sattuu päähän putkahtamaan!

Ja mitäs seuraavaksi?

No arvatkaas, mitä tapahtuu kun on talvi. Tai no, onhan se talvi kohta jo menossa ohi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Pikkuhiljaa kissat alkavat köhiä ja yskiä, näkijöiden pesät täyttyvät sairaista kissoista, ja näkijöillä on tassut täynnä töitä.

Aivan oikein.

Kumpaankin heimoon on iskenut viheryskäepidemia!
Jos et nyt äkkiseltään satu tietämään, mikä on viheryskä, tässä nopea selitys: viheryskä on Soturikissoissa käytettävä termi pahalle yskälle, johon kissat monesti sairastuvat lehtikadon aikaan. Kunnioittaaksemme tätä vanhaa kunnon termiä, käytämme mekin sitä täällä, kuten montaa muutakin Soturikissasanaa.

Joillekin kissoille voi käydä niinkin hassusti, että mikäli viheryskää ei hoideta tarpeeksi nopeasti tai tehokkaasti, yskä etenee mustayskäksi, joka on viheryskääkin pahempi. Voi olla, että kohtalo on julma ja riistää jopa muutaman pahaa-aavistamattoman hengen tänä talvena... Mutta pelattuja hahmoja tai niiden sukulaisia tai ystäviä emme tapa ilman pelaajien lupia.
Jos nyt siis haluat eroon jostain tietystä NPC-hahmosta, ilmoita tämän postauksen kommenteissa, niin ylläpito katsoo, toteutuuko toiveesi. Ja tietysti, mikäli haluat tappaa jonkun omistasi, saat senkin tähän postaukseen kommentoida. 
(Toivotaan nyt kuitenkin, että kukaan ei vielä ole niin kyllästynyt hahmoonsa, että tappaisi sen jo nyt :D)

Hyvää päivänjatkoa ja niin poispäin!


( Päivitetty: 27.02.2018 19:44 )

 - Viiksi | KommentoiEnsimmäisen kaksintaistelun aika!
21.01.2018 09:56 | Perho

Verikiven heimon johtaja, Pimeä on päättänyt järjestää kaksintaistelun. Kaksintaistelu pidetään 3.2.2018, mutta ilmoita jos ajankohta ei sovi niin päästään tarinoimaan! Nyt te liittyneet saatte päättää, haluattekokirjoitta yhden pitkän tarinan päivästä, ja sopia toisen taistelijan roolijan kanssa mitä tehdään, vai haluatteko roolia taistelut läpi? Ilmoittakaa siitä postauksen kommentteihin! Mikäli päätätte roolia, rooliviekku avautuu tänne, päivää etukäteen. Ennen tapahtuman alkamista rooliminen on kiellettyä! Myös jos valitsette roolit, NPC-kissojen adoptoiminen taistelun ajaksi on mahdollista, sitä voi pyytää kommenteissa!

 

Miten kaksintaistelut sitten toimivat?

Heimon johtaja päättää parit, jotka voivat olla täysin eri ikäisiä ja kokoisia. Joku voi myös joutua taistelemaan kaksi kertaa. Tähän alle on listattu parit, ja taistelu etenee Annetussa jäsjestyksessä. muistakaa myös, että jos parit ovat epäreilut, niin ne on päättänyt Verikiven heimon kylmäverinen johtaja, ja jokainen nyt vain joutuu tyytymään osaansa. Jokaiselle kissalle pyritään antamaan parit, mutta jokunen NPC-hahmo saattaa jäädä taistelusta ulkopuolelle. Pareja saatetaan vielä lisätä!

Parit

- Lintu ja Vaahtera

- Lumme ja Puuma

- Voikukka ja Lepakko

- Kuiske ja Minttu

- Pimeä ja Lumme

- Lumi ja Lintu 

- Syvyys ja Korppi

 

Pimeä toivottaa kauhuntäyteistä aikaa kaikille :D


( Päivitetty: 03.02.2018 19:08 )

 - Perho | Kommentit (2)KommentoiEnsimmäinen postaus
07.01.2018 17:35 | Viiksi

Tan tan taa!

Ensimmäinen blogipostaus! Ei ole ollut aihetta kirjoitella aikaisemmin, mutta nyt sitä löytyy. Huomasitko jo uuden pykälän navigaatiossa..? Sivut ovat valmiit (tai ainakin pientä hienosääntöä vaille valmiit) ja liittyminen on avattu! Nyt saatte siis laitella niitä hakemuksianne menemään, odotan täällä jännityksellä, millaisia karvakasoja olettekaan saaneet aikaan. Hakemukset lähetetään navigaation Mukaan?-osioon (jos ette vielä siis huomanneet), ja kaikenkarvaiset ja karvattomatkin uudet tuttavuudet ja vanhat tutut ovat tervetulleet epämääräiseen joukkoomme! Tervetuloa!

(Tämä oli tälläinen nopea postaus, mutta saa nyt luvan kelvata)

Viiksi kiittää ja kumartaa


 - Viiksi | Kommentoi


RSS

Firefly Pointer 2
©2018 Verilehti - suntuubi.com