Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kajautus

Blogiin ilmestyy välillä tärkeää tietoa pelistä ja tapahtumista, joten se kannattaa käydä tarkistamassa uusien postauksien varalta säännöllisesti.

 Ensimmäisen kaksintaistelun aika!
21.01.2018 09:56 | Perho

Verikiven heimon johtaja, Pimeä on päättänyt järjestää kaksintaistelun. Kaksintaistelu pidetään 3.2.2018, mutta ilmoita jos ajankohta ei sovi niin päästään tarinoimaan! Nyt te liittyneet saatte päättää, haluattekokirjoitta yhden pitkän tarinan päivästä, ja sopia toisen taistelijan roolijan kanssa mitä tehdään, vai haluatteko roolia taistelut läpi? Ilmoittakaa siitä postauksen kommentteihin! Mikäli päätätte roolia, rooliviekku avautuu tänne, päivää etukäteen. Ennen tapahtuman alkamista rooliminen on kiellettyä! Myös jos valitsette roolit, NPC-kissojen adoptoiminen taistelun ajaksi on mahdollista, sitä voi pyytää kommenteissa!

 

Miten kaksintaistelut sitten toimivat?

Heimon johtaja päättää parit, jotka voivat olla täysin eri ikäisiä ja kokoisia. Joku voi myös joutua taistelemaan kaksi kertaa. Tähän alle on listattu parit, ja taistelu etenee Annetussa jäsjestyksessä. muistakaa myös, että jos parit ovat epäreilut, niin ne on päättänyt Verikiven heimon kylmäverinen johtaja, ja jokainen nyt vain joutuu tyytymään osaansa. Jokaiselle kissalle pyritään antamaan parit, mutta jokunen NPC-hahmo saattaa jäädä taistelusta ulkopuolelle. Pareja saatetaan vielä lisätä!

Parit

- Lintu ja Vaahtera

- Lumme ja Puuma

- Voikukka ja Lepakko

- Kuiske ja Minttu

- Pimeä ja Lumme

- Lumi ja Lintu 

- Syvyys ja Korppi

 

Pimeä toivottaa kauhuntäyteistä aikaa kaikille :D


( Päivitetty: 03.02.2018 19:08 )

 - Perho | Kommentit (2)Kommentoi Ensimmäinen postaus
07.01.2018 17:35 | Viiksi

Tan tan taa!

Ensimmäinen blogipostaus! Ei ole ollut aihetta kirjoitella aikaisemmin, mutta nyt sitä löytyy. Huomasitko jo uuden pykälän navigaatiossa..? Sivut ovat valmiit (tai ainakin pientä hienosääntöä vaille valmiit) ja liittyminen on avattu! Nyt saatte siis laitella niitä hakemuksianne menemään, odotan täällä jännityksellä, millaisia karvakasoja olettekaan saaneet aikaan. Hakemukset lähetetään navigaation Mukaan?-osioon (jos ette vielä siis huomanneet), ja kaikenkarvaiset ja karvattomatkin uudet tuttavuudet ja vanhat tutut ovat tervetulleet epämääräiseen joukkoomme! Tervetuloa!

(Tämä oli tälläinen nopea postaus, mutta saa nyt luvan kelvata)

Viiksi kiittää ja kumartaa


 - Viiksi | Kommentoi


RSS

 

Firefly Pointer
©2018 Verilehti - suntuubi.com